Kapcsolat

ANTAGEL® készítményekkel, gyomorégéssel, refluxszal kapcsolatos kérdéseit írja meg nekünk.

 

PannonPharma logó

PannonPharma Kft.

Cím: 7720 Pécsvárad,
Pannonpharma út 1.

Tel.: +36 72/566-750
Fax: +36 72/566-751

E-mail: info##kukac##pannonpharma.hu
Webadmin: admin##kukac##pannonpharma.hu

Kapcsolat menü ANTAGEL logó

Ne hagyja, hogy fájjon a gyomra!

MELLÉKHATÁSBEJELENTÉS:
E-mail: mellekhatas##kukac##pannonpharma.hu
Tel.: +36 20/923-5882

A PANNONPHARMA KFT. RÖVID BEMUTATÁSA

A Mecsek keleti vidékén, a Zengő lábánál fekszik a gyönyörű kisváros Pécsvárad. Műemlékei, nevezetességei jelzik a hajdani királyi alapítású egyházi központ méltóságát. A magyar gyógyítás, gyógyszerészet megszentelt helye volt a pécsváradi vár, egykori bencés monostor. Ennek alapítólevele 1015-ben – a magyar írásbeliségben előszőr – megemlíti, hogy az alapító Szent István király a monostorhoz a betegek számára gyógyító szolgákat és a gyógyító növények gondozására kertészeket, a terápiához fürdőmestereket rendelt.

Pécsváradi látkép

Látkép Pécsvárad nevezetességeiről

Ebben a környezetben találta meg székhelyét a PannonPharma gyógyszergyár. A 90-es évek végén a pécsi kis laborból kialakított üzemet váltotta fel a pécsváradi gyógyszergyár, ami ma már szerves része a kisváros közösségének és kiszolgálója a magyar betegeknek.

A PannonPharma Kft. 1995. óta gyógyszergyártást (saját és bérgyártást egyaránt), és ehhez kapcsolódóan gyógyszer-analitikai, gyógyszeripari kutatást, fejlesztést (K+F) valamint gyógyszeripari minőségfejlesztő tevékenységet végez.

A Pécsváradhoz fűződő gyógyszerészi gyökerek alapján a cég a „Hagyomány, minőség!” jelszó alatt foglalta össze tevékenységét, feladatát. A kiélezett piaci verseny ellenére megmaradt teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozásnak. A minőség pedig nemcsak a gyógyszerek előállításának, hanem a fejlesztés útjának is vezényszava lett.

Licencek megvásárlásával és továbbfejlesztésével lett a nagy hagyományokkal rendelkező magyar gyógyszergyártás egyik meghatározó, középszintű vállalata. A saját fejlesztésű generikumok szakmai elismerést is hoztak a fejlődő cég számára.

Első saját terméke egy közismert gyulladáscsökkentő, láz- és fájdalomcsillapító hatású tabletta volt. A PannonPharma Kft. terméklistája immáron több mint hetven saját készítményt jegyez, melyek között megtalálhatók tabletták, kapszulák, granulátumok, oldatok, steril oldatok, kenőcsök és injekciók.

Ismertebb és kiemelt fontosságú termékeink: egyes szív-érrendszeri betegségek, pajzsmirigyproblémák, száj-és torokfertőtlenítés, bőrgyulladások, epilepszia, és a bakteriális eredetű szemfertőzések területén alkalmazott gyógyszerek.

A PannonPharma Kft. szakmai elkötelezettséget vállalt a napjainkban újra népbetegséggé váló tbc-elleni szerek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására.

A 2000-ben elkészült gyárépület fejlesztése folyamatos. A tablettázó-üzem mellett tervezik a kenőcs és aszeptikus gyógyszergyártás részlegének kialakítását, de kutatólaborok létrehozatalán is munkálkodnak.

A Gyógynövénykutató Intézet Kft. 2008 óta - önálló nevét megtartva - a PannonPharma cégcsoport tagjaként működik tovább, biztosítva ezáltal, hogy az egyedülálló, a világon elsőként alapított, nagy hagyományokkal rendelkező, nemzetközileg elismert magyarországi gyógynövénykutatás bázisa továbbra is fennmaradjon.

A készítményt keresse a gyógyszertárakban!
Orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer (VN).

ANTAGEL® belsőleges szuszpenzió

A forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-5035/02, 150 ml • A forgalomba hozatali engedély jogosultja: PannonPharma Kft., 7720 Pécsvárad, Pannonpharma út 1. • Info tel.: 06/26 340 594, e-mail: info##kukac##pannonpharma.hu • A betegtájékoztató engedélyezésének dátuma: 2011. június. Készült az OGYI/18391/2011 sz. betegtájékoztató alapján. • Amennyiben termékeink alkalmazása során „nemkívánatos hatást, mellékhatást” észlel, kérjük, jelezze a mellekhatas##kukac##pannonpharma.hu e-mail címen, vagy a +36 20 923 5882 telefonszámon.

ANTAGEL® M 850 mg tabletta

A forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-5035/01, 20x • A forgalomba hozatali engedély jogosultja: PannonPharma Kft., 7720 Pécsvárad, Pannonpharma út 1. • Info tel.: 06/26 340 594, e-mail: info##kukac##pannonpharma.hu • A betegtájékoztató engedélyezésének dátuma: 2008.09.08. Készült az OGYI/11360/55/06 sz. betegtájékoztató alapján. • Amennyiben termékeink alkalmazása során „nemkívánatos hatást, mellékhatást” észlel, kérjük, jelezze a mellekhatas##kukac##pannonpharma.hu e-mail címen, vagy a +36 20 923 5882 telefonszámon.

© PannonPharma Kft., 2018.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!